.

3 népszerű Netflixes sorozatról is kiderült, hogy mikor folytatódik

Írta: Szabó Dalma | 2021. április 22. 15:53
A Netflix minden negyedévben tájékoztatót szokott adni a részvényesei számára, melyből a sajtó általában a szóban forgó időszakra vonatkozó növekedési adatokat és a különböző produkciók nézettségi mutatóit szokta átvenni. Ám a mostani eseményen ennél többről is szó esett. A streaming szolgáltató általában csak az évadok premierje előtt teszi közzé a pontos időpontokat. Konkrét dátumot most sem említettek, az azonban kiderült, hogy a következő három népszerű széria folytatása 2021 negyedik negyedévben érkezik.
A The Witcher 2. évadának forgatása 2020 februárjában kezdődött, azonban a koronavírus-járvány miatt többször is meg kellett szakítaniuk a munkálatokat. Ennek következtében az Eskel nevű vajákot alakító Thue Rasmussen helyére új színészt kellett keresniük, mivel az átütemezések miatt nem tudta vállalni a forgatást. Helyét Basil Eidenbenz vette át, aki többek közt a Viktóriából is ismert. A Henry Cavill főszereplésével készült sorozat folytatásának felvételeit végül a hónap elején fejezték be. Most pedig már tudni lehet, hogy október és december között indul. A Te (You) pszichothriller 3. etapját 2020 januárjában rendelték be. A Joe Goldberg és Love Quinn nem hétköznapi kapcsolatáról szóló sorozat folytatásának forgatása tavaly decemberben a járványügyi szigorítások miatt leállt. A munkálat január végén állhatott vissza. A Cobra Kai eredetileg YouTube Red exkluzív sorozata volt, aminek jogait megvette a Netflix. A Karate kölyök-filmek folytatásban ismét Ralph Macchio és William Zabka látható a főszerepben, immár felnőttként. A 4. évad lesz az első, ami kifejezetten a platformra készül, munkálatai pedig idén februárban kezdődtek el, és szerencsére a járványhelyzet ellenére is jól halad. Ez a két sorozat is tehát a negyedik negyedévben várható.

Testvérsorozatot kap az Így jártam anyátokkal

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 22. 13:09
Nagyjából 7 éve ért véget az Így jártam anyátokkal. A népszerű sorozat 2005 és 2014 között 9 szezont és 208 epizódot élt meg a CBS-en. Számtalan sikertelen próbálkozás után most végre elkészül a széria spinoffja. A Hulu által berendelt Így jártam apátokkal első évada 10 részes lesz. Az eredeti sorozat alkotói, Carter Bays és Craig Thomas executive producerként vesznek majd részt a munkálatokban.
A széria főszereplője Hilary Duff lesz, aki egy Sophie nevű karaktert alakít majd. Az anyasorozathoz hasonlóan a gyermekeinek meséli el, hogy hogyan találkozott élete párjával. Változás azonban nem csak a főhős nemében lesz, ugyanis Ted kocsmabeli kalandjai helyett Sophie randialkalmazásokon és társkereső appokon keresi majd a nagy őt.

A Barátok közt sztárja is versenyezni fog a Survivor új évadában

Írta: SorozatWiki | 2021. április 21. 20:06
A Survivor 5. évada tavaly érkezett volna, de a koronavírus miatt az RTL Magyarország és a Paprika Studios lefújta a műsort. 2021 januárjában biztossá vált, hogy idén már látható lesz az új szezon, amelyben celebek fognak összecsapni civilekkel. Bejelentették, hogy a Survivort a Dominikai-Köztársaságban forgatják, abban az országban, ahol az Exatlont is. Most az is kiderült, hogy kik lesznek a hírességek, akik között ott lesz a Barátok közt sztárja is. Részletek az RTL Magyarország közleményében:
Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása. Az embert próbáló viadalon a civil versenyzők híreségekkel mérik össze kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket. Most pedig kiderül, hogy kik alkotják a celebek csapatát. Világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor szériákban már bevett szokás, a celeb versenyzők részvétele. Itthon a népszerű túlélőshownak ez az első évada, amelyben hírességek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. A Survivor (gyártó: Paprika Studios) Dominika csodás helyszínein zajló, embert próbáló kihívásainak olyan hírességek vágtak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer. Nincs kivételezés, nincs egyéni bánásmód, a hírnév itt mit sem számít. Mindegy, hogy civil, vagy celeb, a kérdés, hogy ki az igazi túlélő.

Kiderült, hogy meddig tart A mi kis falunk napi ismétlése az RTL Klubon

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 21. 17:51
A mi kis falunk napi ismétlése február 1-jétől minden hétköznap 21:05-kor volt látható az RTL Klubon. Egy hónappal később, március elejétől azonban már csak heti 4 alkalommal van műsoron az újravetítés, hétfőtől csütörtökig. A sorozat ismétlése már februárban is nagy siker volt, azóta hónapról hónapra egyre jobb nézettséget hoz és mára egészen döbbenetes módon az Exatlont is veri. Az újrajátszás már a 4. évad utolsó epizódjainál tart, így hamarosan véget fog érni. Most az is kiderült, hogy Pajkaszeg lakóinak történetét az 5. szezon 3. részéig vetítik, ami április 29-én, jövő hét csütörtökön kerül képernyőre.
A Keresztanyu 1. évada egy nappal később, pénteken ér majd véget, így a következő héten az RTL Klub két fontos hétköznapi programja is befejeződik. A mi kis falunk 5. szezonja új részekkel március 20-án tért vissza a hosszú pihenő után. A falus széria hatalmas siker, minden héten nagyszerű számokat produkál. A sorozat vetítése jelenleg a 11. epizódnál tart.

15. heti nézettség - Még sosem nézték ilyen sokan a Cápák közöttet

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 21. 08:00
A 14. heti nézettségi adatok itt tekinthetők meg. A 15. héten (április 12-18.) a délutáni Barátok közt hétfőn és pénteken gyengén, a hét többi napján pedig borzalmasan ment. A bosszú csapdájában viszont a hét első 4 napján remekelt, pénteken pedig nagyot tarolt. Az RTL Híradó 18-49-ben ötször, míg a teljes lakosság körében négyszer győzte le a Tényeket. Este a Tények Plusz hétfőn és kedden gyengén, szerdától péntekig pedig közepesen futott. A Fókusz hétfőn és csütörtökön kimagasló, kedden és pénteken jó, míg szerdán közepes számokat szállított. Az RTL magazinja négyszer is megverte a TV2 bulváros hírműsorát, egyszer pedig holtverseny volt köztük.
Az Exatlon Hungary minden nap közepesen teljesített, egyik nap sem tudott jó eredményeket produkálni, amire rég volt példa. Az anyutól minden nap kikapott, a falunktól négyből háromszor és most először már a rétegműsornak számító cápáktól is, ami igen kellemetlen a sportrealityre nézve. A heti toplistán csak a nyolcadik helyet tudta megszerezni, ami szintén nem túl jó eredmény. A Keresztanyu hétfőn tarolt, keddtől péntekig pedig kiemelkedő adatokat hozott. A napi sorozat 18-49-ben most is minden hétköznap a legnézettebb műsor volt és a heti toplista második helyét is behúzta. A mi kis falunk napi ismétlése hétfőn és szerdán jó, kedden gyenge, csütörtökön pedig kimagasló számokat produkált. Pénteken remekelt a Cápák között és hatalmas meglepetésre a korábban említettek szerint az Exatlont is legyőzte. Az üzleti műsor megdöntötte a saját 3 éves rekordjait, ugyanis 18-49-ben sem nézőszámban, sem közönségarány tekintetében még sosem választották ilyen sokan. A cápák a fiataloknál a hatodik legnézettebb műsor lett a héten, jól látszik, hogy jó döntés volt februárban új napra és korábbi időpontra pakolni. Késő este hétfőn az Életünk története közepesen ment. Kedden a Házon kívül és a XXI. Század az elmúlt hetek jobb eredményei után meglepő módon katasztrofálisan teljesítettek. Szerdán a Nagy szám közepes adatokat hozott és simán legyőzte a nagyon gyengén futó Dr. Balthazart. Csütörtökön és pénteken a Magnum rosszul futott, de így is meg tudta előzni az előbb említett francai sorozat epizódjait. Ezeken kívül kedden a PSG – Bayern München BL labdarúgó mérkőzés közvetítése szárnyalt az M4 Sporton.

Emilia Clarke is szerepelni fog az egyik Marvel sorozatban

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 21. 07:00
A Disney 2020 decemberében bejelentette, hogy 10 új Marvel sorozatot készít a következő években. Az egyik ilyen széria a Secret Invasion lesz. A sorozat történetének középpontjában egy alakváltó idegenekből álló csoport lesz majd, akik évek óta élnek a Földön. A 6 részes szériában Samuel L. Jackson újra eljátssza Nick Fury-t, Ben Mendelsohn pedig ismét Skrull Talos bőrébe bújik.
A Secret Invasion castingja még javában zajlik. A Variety hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzésből kiderül, hogy Emilia Clarke (Trónok harca, Solo: Egy Star Wars-történet) is szerepelni fog a sorozatban. Hamarosan az Oscar-díjas Olivia Colman és a Birmingham bandájából ismert Kingsley Ben-Adir is csatlakozik a stábhoz. Arról egyelőre nincs információ, hogy a széria mikor kerülhet képernyőre.

Komoly technikai probléma volt a LifeTV-nél

Írta: SorozatWiki | 2021. április 20. 20:39
A Van életünk című reality első évada múlt héten ért véget a LifeTV-n. Ezt követően ettől a héttől a Bréking talkshow új időpontba, 23 óráról 19 órára került. A tegnapi adás az új sávjában rendben le is ment, de nemrég az olvasóink jelezték, hogy a mai Bréking helyett a Nyugi! Köztünk marad... ismétlése került képernyőre. Az eset kapcsán megkerestük a LifeTV-t, ahol a SorozatWikinek elmondták, hogy technikai hiba miatt kellett Szulák Andrea egyik korábbi adását sugározniuk.

A Star Wars VIII. részének a direktora rendezne egy epizódot a The Mandalorianből

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. április 20. 18:28
Az utolsó Jedik volt talán a legmegosztóbb rész a Star Wars filmek közül. A mű rendezője a Tőrbe ejtvét és a Looper – A jövő gyilkosát is jegyző Rian Johnson volt. Könnyen elképzelhető, hogy a direktor a 2017-es mozi után ismét részt vesz egy Star Wars projektben. Az USA Today újságírójának, Sariah Wilsonnak elárulta, hogy nagyon szeretne rendezni egy epizódot a The Mandalorian 3. évadából. Ugyanakkor nem biztos, hogy belefér a programjába, mert jelenleg a Tőrbe ejtve folytatásaira fókuszál.
A The Mandalorian első két szezonja hatalmas siker lett, a kritikusok és a rajongók egyaránt kedvelték világszerte. A sorozat 2. évada 2020 végén volt látható, azután a széria hosszabb szünetre vonult. Az új szezon forgatását a The Book of Boba Fett felvételei után kezdik meg, valamikor 2021-ben. A The Mandalorian 3. etapja 2022-ben érkezhet meg a Disney+-ra.

Színészlegendák hatalmas találkozása lesz ma este a Keresztanyuban (videó)

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 20. 08:11
A Pasik című vígjátéksorozat 2000-2003 között volt látható az RTL Klubon. A három főszereplő, Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Bajor Imre előadásmódján pedig egy ország szórakozott. A széria után a legendás hármas 2005-ben a Le a fejjel! című filmben tűnt fel. Most, 16 évvel később azonban Hernádi Judit és Gálvölgyi János újra egy filmjelenetben lesznek láthatóak, ráadásul ismét az RTL Klubon.
Gálvölgyi a Keresztanyu első részétől kezdve egy budapesti rendőrkapitányt alakít a produkcióban, míg Hernádi művésznő április 1-je óta formálja meg Timike anyukáját és lett azonnal fontos szereplője a sorozatnak. A két legenda karaktere azonban még nem találkozott egymással, egészen a ma esti epizódig. A két színész közös jelenetei biztosan sokakból vált majd ki nosztalgikus érzéseket, melynek egy nyitórészébe a tovább mögött az esti vetítés előtt betekintést nyújtunk!

Rossz hír Friderikusz Sándor Életünk története műsoráról

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 20. 07:31
Március 1-jén új napon és új időpontban érkezett meg az Életünk története 2. évada az RTL Klubra. A jövőbe utazó talkshow az elmúlt hetekben hétfőnként késő este jelentkezett hol gyenge, hol közepes nézettséggel. A tegnap esti adásból azonban kiderült, hogy ez volt a műsor szezonzáró epizódja. Friderikusz Sándor elköszönt a nézőktől és azt mondta, hogy a nézők egy jó darabig most nem láthatják a produkciót.
A bejelentés többek számára azért is lehetett váratlan, hisz az RTL Klub hivatalos tévéműsorában jövő hétfőn is szerepel a műsor. A produkció nézőinek azonban rossz hír, hogy ez nem a következő évadot jelenti, hanem a tavalyi szezonzárót ismétli majd meg a csatorna. Így a Nagy számmal és a Cápák közöttel ellentétben a különleges talkshow jövő héten már valóban nem jelentkezik új adással. Mivel az Életünk története most sem volt siker, nagy kérdés, hogy lesz-e ősszel 3. etapja.

Kedden a Drága örökösök újabb színésze csatlakozik a Keresztanyuhoz

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 19. 21:25
A Drága örökösök több színésze is a Keresztanyu főszereplői között található, úgy mint példáúl Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Fekete Györgyi vagy épp Szentiványi Zsolt. Most pedig újabb az egykori falus sorozatból ismert arc csatlakozik az utóbbi szériához. Keddtől Katona László fogja alakítani Krasznahorkait, aki egy ügyvédet formál majd meg a produkcióban. A színész nem csak egy-két részben fog szerepelni, hanem fontos szereplője lesz innentől a Keresztanyunak. Nemrég írtuk meg, hogy most már nincsen sok hátra a produkció 1. évadából és közeleg a finálé.

A Hawaii Five-0 sztárja lesz az NCIS egyik legújabb főszereplője

Írta: Szabó Dalma | 2021. április 19. 19:08
Az NCIS az egyik legrégebben futó amerikai krimisorozat, amelynek a napokban rendelték be a 19. évadát. A tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról szóló sorozat 2003-ban debütált az Egyesült Államokban, hazánkban pedig két évet kellett várni a premierre, amit a TV2 tűzött műsorára. Most új színész csatlakozik a szereplőgárdához, méghozzá a Hawaii Five-0-ból is ismert Katrina Law (Quinn Liu). Az említett sorozat mellett szerepelt még a Zöld íjászban (Nyssa al Ghul), Az esküben (Karen Beach) és a Spartacus - Vér és homokban (Mira).
Katrina Law szerepválogatása azután történt, hogy a törvényszéki pszichológust, Jack Sloane-t alakító Maria Bello 3 évad után távozott a szériából. A színésznő Jessica Knightot, az NCIS különleges ügynökét fogja játszani, aki túsztárgyalásokra szakosodott. Knight egy okos, fanyar humorú és atlétikus nő. Mivel egyedülálló édesanyja nevelte fel, ezért mindenért meg kellett küzdjön az életben. A karakter a 18. etap utolsó két részében tűnik majd fel, a 19. szezonban pedig már fontos szerepet játszhat a történetben.