.

Ő nyerte A Konyhafőnök idei évadát

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 18. 22:22
Az RTL Magyarország 2020-ban rekordkorán, már augusztus 3-án elindította az RTL Klub őszi műsorrendjét A Konyhafőnök civil szereplős, hetedik évadával. A főzős műsorban idén is a Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő hármas bírálta a játékosok főztjeit, a műsor brutális nézettségi sikereket hozott a csatornának. A dobogó legalsó fokára végül Hande állhatott, aki harmadik lett, a döntőben pedig Armando és Ádám között dőlt el a verseny. Végül Armando nyerte meg A Konyhafőnök 2020-as évadát és vihette haza a megtisztelő cím mellett a 10 millió forintos fődíjat.

Maisie Williams szerint sokkal nehezebb az élete, mióta befejeződött a Trónok harca

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 18. 20:00
Maisie Williams mindössze 11 éves volt, amikor elkezdett a Trónok harcán dolgozni, a fiatal tehetség a nézők szemei előtt nőtt fel. A színésznő az elmúlt években olyan produkciókban is szerepet kapott az HBO sorozata mellett, mint a Ki vagy, doki? és az Új Mutánsok. Mióta azonban véget ért A tűz és jég dala televíziós adaptációja, Maisie Williamsnek nem várt nehézségekkel is szembe kell néznie. A most 23 éves sztár elmondása alapján a Trónok harca befejezése óta sokkal nehezebb számára az élet, hiszen az elmúlt hónapokban megtapasztalta, milyen az, amikor nemet mondanak neki.
"A szórakoztatóipar a visszautasításra épül, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Mostanra megtanultam kezelni a dolgot és nem veszem személyeskedésnek, a Trónok harca utáni időkben azonban nehezen viseltem, amikor nem én kaptam meg egy szerepet. Befutott színésznek tartottam magam, így magabiztosan mentem el minden meghallgatásra. Az HBO sorozatának forgatása alatt csak sodródtam az árral, mostanra viszont megtanultam célokat felállítani magam elé, és igyekszem azok felé haladni. Kiskoromban mindenki attól féltett, hogy elkallódok, és esetleg tiltott szerekhez nyúlok, mint sok más pályatársam tette. Épp ezért nagyon vigyáztam magamra" - mondta a színésznő a Telegraph-nak adott interjújában.

Szabályváltozás lesz a vasárnapi Álarcos énekesben

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. szeptember 18. 18:45
Az Álarcos énekesben az előző két adásban 8-8 maszkos énekes küzdött a továbbjutásért. Mindkét részben kettes párbajok voltak, így négyen automatikusan folytathatták a versenyt, ugyanennyien pedig leleplezés közelébe kerültek. Az első részben végül a Sütit leplezték le, aki Flour Tomi volt, a másodikban pedig a Cica kellett levegye az álarcot, amely Béres Alexandrát rejtette. Az RTL Klub nagy showműsora most vasárnap 19 órakor folytatódik.
A következő adásban, a harmadik show-ban azonban szabályváltozás lesz - tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól. Ezen a héten 7 versenyző lép fel, három párbaj lesz, két kettes és egy hármas. A Banán a Tigrissel, a Béka az Elefánttal, a Maki pedig a Dinóval és a Babával küzd meg a bennmaradásért. Mindhárom körből egy-egy azonnali továbbjutó lesz, mely azt jelenti, hogy a két kettesből egy-egy, a hármas párbajból pedig ketten kerülnek leleplezés közelébe.

Mindenki Matyit keresi A mi kis falunk legújabb kedvcsinálójában

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 18. 15:36
Szeptember 19-én, este 20:00-kor folytatódik A mi kis falunk 5. évada, mely hosszabb szünet után tér vissza a képernyőkre. A produkcióban Erika (Lovas Rozi) terhességének kérdése mellett az egyik legizgalmasabb talány, hogy mi lesz Matyival. A közönségkedvenc karaktert alakító Molnár Áron még 2020 elején jelentette be, hogy kilép az RTL Klub sikersorozatából, a jövőben ugyanis zenei projektjére, a noÁrra szeretne koncentrálni. A produkcióban így várhatóan csak két közmunkás marad, Szifon (Debreczeny Csaba) és Baki (Kerekes József). Az RTL Magyarország nemrég tett közzé egy rövid részletet A mi kis falunk 5. évadából, melyben mindenki az eltűnt Matyit keresi. A videó a tovább mögött megtekinthető!

Már most, a tévés premier előtt megnézhető a Drága örökösök évadnyitó epizódja

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. szeptember 18. 07:20
2019. január első napján debütált az RTL Klub első napi falusi sorozata a Drága örökösök, mely azonnal hatalmas siker lett. A kimagasló nézettségnek köszönhetően a produkció 2. évada már az év augusztusában megérkezett, majd a 3. etap idén januárban debütált és egészen áprilisig képernyőn volt. A Drága örökösök, az indulása óta a legnézettebb napi sorozat Magyarországon, most pedig elérkezett az utolsó szezonjához. Az Ökörapáti lakóit bemutató széria 4. évada szeptember 21-én, hétfőn 20 órakor indul az RTL Klubon. A rajongóknak viszont remek hír, hogy most először már a tévés premiert megelőzően, péntektől megnézhető a sorozat évadnyitó epizódja. A Drága örökösök 4. évadának 1. része ma felkerült az RTL Most+-ra és mostantól a sorozat minden egyes új epizódja egy nappal hamarabb elérhető lesz az RTL Magyarország prémium platformján. Sokan azt hiszik, hogy az RTL Most+ egy külön fizetős videótár, pedig ez nem így van. A platformot a szerződött szolgáltatók arra jogosult előfizetői külön díj nélkül érik el, melyhez az aktiváló kódot a szolgáltatók küldik ki részükre. Az RTL Most+ az alábbi szolgáltatóknál vehető igénybe: Telenor MyTV, Vodafone Cégcsoport, TARR Kft, Sághy-Sat Kft, Pick-UP Kft, Vidanet, Kapos-NET, PR Telecom, UPC Direct (M7).
A Drága örökösök új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz. Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat. Milyen vicces és izgalmas kalandokban lesz részük Ökörapáti lakóinak? Hogyan zárul Szappanosék története és mi lesz végül az örökséggel? Kiderül mától az RTL Most+-on és jövő héttől minden hétköznap 20:00-kor az RTL Klubon! (A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

A Trónok harca egyik sztárja saját maga találta ki karaktere legismertebb mondatát

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 17. 22:13
Szeptember 10-én a tévés szakmát és a Trónok harca rajongókat is megrázta a hír, hogy 82 évesen elhunyt az Olenna Tyrellt alakító Diana Rigg. A színésznő karrierje rendkívül színes volt, ő volt az egyetlen a filmtörténetben, aki James Bond feleségét eljátszotta. Az HBO produkciójának kulisszatitkait bemutató, nemrég megjelent Fire Cannot Kill a Dragon című könyvből több érdekesség is kiderült a Trónok harca egykori sztárjáról. Például az is, hogy Olenna Tyrell egyik ikonikus mondatát maga a színésznő találta ki.
David Benioff és D. B. Weiss, a produkció showrunnerei a könyv szerzőjének beszéltek arról, hogy Diana Rigg a színfalak mögött is lenyűgöző volt. "Ő volt az, aki már az első olvasópróbára úgy jött, hogy fejből tudta a karaktere összes szövegét az évadból. Igazi legenda volt, akitől a fiatal színészek rengeteget tanulhattak" - mesélték James Hibberdnek. A Trónok harca készítői azt is elárulták, hogy Diana Rigg még az írószobában is besegített néha, Olenna Daeneryshez címzett intelmét is egymaga találta ki, mely így hangzott: "Nagyon sok okos embert ismertem. Már mindet túléltem. Tudod, miért? Figyelmen kívül hagytam őket."

Kiderült, miért Pilisszentlélek lett A mi kis falunk forgatási helyszíne

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 17. 16:10
Szeptember 19-én, szombaton 20:00-kor jön A mi kis falunk 5. évados premierje, melyben Erika (Lovas Rozi) terhessége mellett Laci (Bánki Gergely) és Ildikó (Erdélyi Tímea) válása és egy rejtélyes nő felbukkanása is borzolja majd a kedélyeket. A Fókusz a falus széria visszatérése kapcsán érdekes összeállítással jelentkezett. A műsorban a készítő, Kapitány Iván nyilatkozott róla, hogy miért éppen az alig több, mint 300 fős lakosságot számláló Pilisszentlélekre esett a stáb választása, amikor a tökéletes Pajkaszeget keresték.
"Magyarországon olyan falut találni, ahol nincsen templom, szinte lehetetlen feladatnak számít. Egy olyan települést kellett keresnünk, ahol olyan helyen van a templom, ami a légifelvételeken, vagy általában a faluképen nem meghatározó. Ebből is nagyon kevés van egyébként. Így maradt három-négy település, ami szóba jöhetett. Az sem volt utolsó szempont, hogy Pilisszentlélek lakói nagyon kedvesen fogadtak minket. Az első szezon adásba kerülése után sok falu ajánlkozott, hogy forgassuk náluk az új részeket, de addigra már belaktuk ezt" - mondta mosolyogva Kapitány Iván a Fókusz riporterének. A riport a tovább mögött megtekinthető!

Azonnali hatállyal leállították a Mintaapák forgatását

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 17. 15:23
A TV2 napi sorozatának egyik alapszereplőjéről, a Szalai Géza (Kamarás Iván) feleségét játszó Polyák Lilláról tegnap derült ki, hogy megfertőződött a koronavírussal. A TV2 Csoport friss tájékoztatása szerint a Mintaapák forgatását azonnali hatállyal leállították, mert a tesztelések folyamán a közreműködők között több pozitív esetet is találtak. A további terjedés megakadályozásának érdekében a TV2 és az IKO Műsorgyártó közösen úgy döntöttek, hogy a produkció munkálatait szüneteltetik. A forgatás felfüggesztése a sorozat képernyőre kerülését nem befolyásolja, a Mintaapák 2. évada hétköznap esténként 19:50-kor látható a TV2-n.

Két RTL Klubos sorozat is szünetre vonul

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. szeptember 17. 10:08
Június 8-án indult az RTL Klub nyári műsorrendje, amikor több amerikai sorozat is új évaddal tért vissza a csatornára. Egyik közülük a Magnum 2. évada volt. A széria 1. szezonja sem ment jól a tévéadón, de a 2. etap már katasztrofális számokkal indított. A hawaii-i magánnyomozóról szóló széria végig borzasztó nézettséget hozott, csupán a múlt héten és ezen a héten szállított jó számokat. A Magnum 2. évada azonban a héten véget ért, a 20. epizódjával szerda este búcsúzott az RTL Klubon. A produkció 3. szezonját már korábban berendelték, de a koronavírus miatt még nincs pontos időpontja, várhatóan az idei év végén indul Amerikában.
Az RTL Klub egyik fontos, szintén nyár elejétől folytatott tengerentúli sorozata a Doktor Murphy. A széria 3. évada a Magnumhoz hasonlóan hónapokon át katasztrofális számokat szállított és a másik említett produkcióval szemben még szeptemberben sem tudott érdemben javítani. Az orvosos sorozat jelenlegi etapja ezen a héten szintén véget ér. Pénteken 23:15-kor lesz látható tévéadón a Doktor Murphy 3. szezonjának befejező, 20. epizódja. Magyarországgal ellentétben Amerikában ez a sorozat is sikeres, így már berendelték a 4. etapját. A vírus miatt még ennél a produkciónál se tudni, kint mikor folytatódik, de várhatóan 1-2 hónapon belül visszatér. Így biztosan elmondható, hogy a Magnum és a Doktor Murphy is hosszabb szünetre vonul az RTL Klubon és legkorábban 2021 tavaszán térhetnek vissza. Persze az is könnyen elképzelhető, hogy ilyen nézettségi eredmények után nem vásárolja meg az RTL Magyarország az új évadok jogait, vagy ugyan megteszi, de a Coolra teszi át a sorozatokat.

Két népszerű magyar sorozatban játszó színésznő is elkapta a koronavírust

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 16. 23:08
2019 júliusában derült, hogy a TV2 egyik korábbi legismertebb műsorvezetője, Liptai Claudia az RTL Klubhoz igazol. A magyar híresség A Tanár című sorozat 3. évadában kapott fontos szerepet, egy matektanárnőt alakított, akiről kiderült, hogy korábban elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Liptai Claudia ma a Facebook oldalán jelentette be, hogy ő is megfertőződött a koronavírussal, ezért a következő két hetet karanténban tölti. Az RTL Klub sztárjának tünetei nincsenek, nem köhög és a közérzete is jó, így elmondása alapján őt döbbentette meg legjobban, hogy pozitív teszteredményt produkált.
A TV2 napi sorozatában, a Mintaapákban játszó Polyák Lilláról is a mai napon derült ki, hogy COVID-19 fertőzött lett. A hírt a színésznő férje, Gömöri András Máté osztotta meg, aki maga is fáradtságról és rosszullétről számolt be írásában. Polyák Lilla egyike a Mintaapák alapszereplőinek, akit a 2. szezonban Kamarás Iván által játszott Szalai Géza nejeként ismerhetett meg a közönség. Polyák Lilla és családja két hétre elvonultak a világtól, a sajtót pedig arra kérik, hogy hagyják őket nyugodtan gyógyulni.

Hétfőtől új műsorrend lesz az RTL Klubon, még későbbre kerül a Barátok közt

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. szeptember 16. 21:50
Pénteken lesz A Konyhafőnök idei évadának fináléja, ezért jövő héttől új esti műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub. Szeptember 21-től, jövő héttől 20 órakor a Drága örökösök utolsó évada lesz látható, utána pedig 21:05-től a Nyerő Páros 4. szezonja kerül képernyőre. Sebestyén Balázs realityje azonban bruttó (reklámokkal együtt) 20 perccel hosszabb lesz, mint tavaly, így az RTL Klub másik napi sorozatának kezdése tovább csúszik.
Hétfőtől a késő esti Barátok közt 30 perccel későbbre kerül és a mostani 22:25-ös időpontja helyett csupán 22:55-kor kezdődik majd. Ezzel a Mátyás király tér életét bemutató széria teljesen kikerül a csatorna főműsoridejéből (19-23 óra). A sorozat délutáni vetítése azonban továbbra is 17:05-kor kezdődik majd. További változás, hogy jövő héttől a XXI. század hétfőnként csupán 23:45-kor, a Házon kívül kedden 23:40-kor kezdődik majd, míg a Gyilkos lelkek csütörtök késő estéről, hétfő éjjelre, éjfél után 55 perccel lesz látható.

A Trónok harca készítői kis híján kihagyták az egyik Starkot a sorozatból

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 16. 18:00
A Trónok harca a 21. század egyik legismertebb sorozata, a kezdetek azonban nem voltak zökkenőmentesek az alkotók számára. Sokan tudják, hogy David Benioff és D. B. Weiss még 2010-ben, nagyrészt más színészekkel készített a produkcióhoz egy másik pilotot. Az HBO-nak nem tetszett a végeredmény, így ugyan berendelték az 10 részes első évadot, a részt újra kellett forgatni. A frissen megjelent Fire Cannot Kill a Dragon című könyvből pedig most kiderült, hogy a showrunnerek rögtön a széria elején drasztikus változtatást szerettek volna. A tervek szerint ugyanis ki akarták hagyni az adaptációból az egyik Starkot.
"Csörgött a telefononom, David Benioff és D. B. Weiss kerestek, hogy szeretnének jóváhagyatni egy komoly változtatást a sorozattal kapcsolatban. Az az ötletük támadt, hogy kihagyják Rickont a tévés adaptációból, mert a legfiatalabb Stark nem sokat csinál az első könyvben. Nem engedtem nekik, mondtam, hogy a későbbiekben még komoly terveim vannak a karakterrel" - nyilatkozta George R. R. Martin James Hibberdnek. Rickon a sorozat 3. évadának végéig volt visszatérő szereplő, addig míg Bran az Umber ház kastélyába küldte őt és Oshát. A karakter később a 6. szezonban tűnt fel ismét, amikor az Umberek árulását követően a Fattyak csatájában Ramsay Bolton megölte őt.
Advertisement
hirdetés