Az indiai származású műsorvezető, Joshi Bharat 2008 és 2010 között a nevét viselő délutáni talkshow-t vezetett a TV2-n, majd a FEM3-on több műsorban, az Edina és Joshiban és 2019 végéig a Joshi, a legjobb barát című délelőtti beszélgetős műsorban volt látható. Joshi Bharat most új csatornán, a LifeTV-n tér vissza a képernyőkre, július 20-tól, minden hétköznap 17:00-kor az Őszintén! Joshival című telefonos életvezetési talkshow-ban. Részletek a csatorna közleményében:

A LifeTV-hez igazolt a hazai beszélgetős műsorok egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb műsorvezetője, Joshi Bharat. Az indiai származású televízióssal, aki több mint egy évtizedes pályája során izgalmas mélyinterjúk százait készítette, július 20-tól, Őszintén! Joshival című műsorában találkozhatnak a nézők.

A délután ötórától képernyőre kerülő telefonos életvezetési talk-showban hétköznapi emberek történetei, vallomásait jelennek meg. Sokak számára ismerős élethelyzetek, lelki, családi, párkapcsolati problémák, amelyek megoldása egyedül nehezen megy, ezért Joshi Bharat tanácsát, útmutatását kérik.

hirdetés

“Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a LifeTV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt” – mondta Joshi Bharat.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban