A Terror első évada kellemes meglepetés volt az AMC-n, a horrorisztikus produkció Dan Simmons közel 800 oldalas regényét azonban 10 rész alatt feldolgozta, így senki nem számított folytatásra. Most már biztos, hogy a széria antológiasorozatként él tovább, a második etap ugyanis az előzményektől független lesz. A készítőgárda és a szereplők is lecserélődnek, így nem láthatjuk viszont a Trónok harcából ismert Ciarán Hindset és Tobias Menziest sem.

A legújabb hírek szerint a Terror 2. szezonjának megvan a rendezője, aki a Narcos című sorozat 3 epizódján, a Fear The Walking Deaden és az Outcaston is dolgozó Josef Kubota Wladyka lesz. A történet ezúttal a második világháborúba kalauzol, ahol egy rejtélyes kísértet egy japán-amerikai közösséget dél-kaliforniai otthonától egészen a csendes-óceáni háború térségében található internálótáborokig üldöz. “A második évad is a terrorra fog összpontosítani, a folytatásban is figyelünk arra, hogy a modern nézőközönségnek ismét átélhető legyen ez a történelmi horror” – árulta el Alexander Woo, a Terror készítője.

A Terror 2. évada 2019-ben mutatkozik be az amerikai és a hazai AMC műsorán, egyelőre nincsenek arról hírek, hogy az első szezonhoz hasonlóan a folytatás is Magyarországon forogna.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi