Hétfő este hoztuk le a TV2 őszi műsorrendjét, de máris komoly időpont változásokat jelentett be a TV2. Júliusban három és fél év után fontos lépés volt a Tényeknél, ugyanis reklámokat szedtek ki belőle, így bár nem lett kevesebb hír, de a bruttó adásidő 85-ről 70 percre csökkent. Ez most tovább folytatódik, ugyanis a Tények Extra részt kiveszik a Tényekből és egy később sávba pakolják. Így a Tények 65 helyett 55 perces lesz. Ezzel pedig egyben megszűnik a TV2 sok éve létező nagy hátránya, hogy az RTL Klub, Híradó után szórakoztató műsora előbb indul, mint a TV2-é.

Az új műsorrend szerint a Séfek séfe 19:05 helyett 18:55-kor fog kezdődni. Az Áll az alku 20:55-ről 20:30-ra kerül, melynek köszönhetően ez a produkció is erősebb lehet, hisz nem megy szembe a Barátok közttel, mely a RTL legnézettebb sorozata. A Drágám, add az életed! fél órával hamarabb, 21:30-kor indul majd, mely így viszont teljes egészében a Mátyás király tér életét bemutató széria ellen megy majd, így ez az egyetlen műsor, ami az időpontváltózások miatt rosszabb helyre került.

Ezen kívül két fontos bejelentést is tett a TV2 Csoport. Ősszel jön a Sztárban sztár 5. évada, mely eddig is tudható volt, de hivatalosan most beszéltek róla először. Ezen kívül szintén érkezik a Ördög Nóra tavaszi sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, mely tényleg teljesen új információ.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban