Országos premierekkel erősít a VIASAT6 szeptemberben, a csatornára több amerikai sorozat folytatása érkezik, melyek között lesz olyan, amiben a világvégét próbálja átvészelni az emberiség, összeállnak a DC tévés szuperhősei is egy újabb kalandra, valamint a horror rajongóinak szól a Bates Motel utolsó évada, ebben Norman Batesék félelmetes kalandjai érnek véget. Új évaddal jön egy hazai gyártás, a Totalcar, valamint az autók szerelmesei a Top Gear új évadával pörgethetik magukat.

Szeptember 5-én jön Az utolsó remény (The Last Ship) 3. évada. A történet szerint egy olyan posztapokaliptikus világban járunk, ahol az emberiséget egy vírus pusztította ki, és már csak a USS Nathan James nevű hadihajó és legénysége állja a sarat és küzdenek a megmenekülésért. A produkció minden kedden, 22:00-kor lesz látható új részekkel.

Folytatódik a DC szuperhősös sorozata, A holnap legendái is, szeptember 6-tól, minden szerdán, 22:00-s kezdéssel érkezik az Időmester Rip Hunter és csapata. A második évadban olyan gonoszokkal veszik fel a harcot a megmentők, mint A zöld íjászból ismert Damien Darkh, Inverz Flash és Malcolm Merlyn, akik megalapítják a Kárhozat légióját. De vajon sikerül nekik összegyűjteniük a Végzet lándzsáinak darabkáit, hogy végtelen hatalomra tegyenek szert?

hirdetés

Szeptember 8-án jön a magyar képernyőkre a Psycho előzménysorozatának, a Bates Motelnek a befejező évada. Az ötödik szezon minden pénteken, 22:00-kor lesz látható a VIASAT6-on, a befejezés pedig sokkoló fordulatokat és lebilincselő sztorit ígér.

A VIASAT6 elhozza két autós műsorának új évadait is, a Totalcar 4. etapja szeptember 7-én, 22:00-kor jön Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta ikonikus párosával. Ezen kívül a Top Gear is új szezonjával és megannyi sztárvendéggel érkezik, így a száguldás szerelmesei ugyancsak szeptember 7-től, 22:30-kor is kapnak egy adagot kedvenc hobbijukból.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban