A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közleménye szerint a Médiatanács megbírságolta a TV2 Csoportot, 2,8 millió forintra. A médiavállalat ugyanis a TV2-n a Mokkában a Bezár a bazár! előző napi adásából mutatott egy részletet, de csak 12-es karikával került képernyőre. A jelenetben egy meztelen játékos kitakarva vitt végig egy játékot. Az NMHH a következőt kifogásolta a büntetés kiszabása kapcsán:

“Bezár a bazár! torz, káros magatartásmintát mutatott be, mivel abban az egyik szereplőt azért jutalmazták, hogy – bár intim testrészeit kikockázva, de – meztelenül teljesítse egyik feladatát. Ugyanezt a műsorrészt a másnapi Mokkában újból közreadta a TV2, a stúdióbeszélgetésben résztvevők megvitatták a történteket és dicsérettel illették azt, mindezt humorosan prezentálva.”

A Médiatanács szerint Tilla és Majka műsorából az alábbi részlet nem megfelelő időben került képernyőre és 16-os korhatár-besorolást kellett volna kapjon. Júniusban a Bezár a bazár! kapcsán már kapott büntetést a TV2 Csoport.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része