2019. január első napján debütált az RTL Klub első napi falusi sorozata a Drága örökösök, mely azonnal hatalmas siker lett. A kimagasló nézettségnek köszönhetően a produkció 2. évada már az év augusztusában megérkezett, majd a 3. etap idén januárban debütált és egészen áprilisig képernyőn volt. A Drága örökösök, az indulása óta a legnézettebb napi sorozat Magyarországon, most pedig elérkezett az utolsó szezonjához. Az Ökörapáti lakóit bemutató széria 4. évada szeptember 21-én, hétfőn 20 órakor indul az RTL Klubon. A rajongóknak viszont remek hír, hogy most először már a tévés premiert megelőzően, péntektől megnézhető a sorozat évadnyitó epizódja.

A Drága örökösök 4. évadának 1. része ma felkerült az RTL Most+-ra és mostantól a sorozat minden egyes új epizódja egy nappal hamarabb elérhető lesz az RTL Magyarország prémium platformján. Sokan azt hiszik, hogy az RTL Most+ egy külön fizetős videótár, pedig ez nem így van. A platformot a szerződött szolgáltatók arra jogosult előfizetői külön díj nélkül érik el, melyhez az aktiváló kódot a szolgáltatók küldik ki részükre. Az RTL Most+ az alábbi szolgáltatóknál vehető igénybe: Telenor MyTV, Vodafone Cégcsoport, TARR Kft, Sághy-Sat Kft, Pick-UP Kft, Vidanet, Kapos-NET, PR Telecom, UPC Direct (M7).

A Drága örökösök új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz.

hirdetés

Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat. Milyen vicces és izgalmas kalandokban lesz részük Ökörapáti lakóinak? Hogyan zárul Szappanosék története és mi lesz végül az örökséggel? Kiderül mától az RTL Most+-on és jövő héttől minden hétköznap 20:00-kor az RTL Klubon!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor