A Netflixre érkező új fantasy sorozat, az Andrzej Sapkowski írásait feldolgozó The Witcher több szempontból is kapcsolódik Magyarországhoz. A produkciót ugyanis Budapest egyik jellegzetes helyszíne, a Vajdahunyad vára mellett a tatabányai Szelim-lyukban is forgatták. Kiszivárgott felvételek alapján magyar statiszták is felbukkannak a The Witcher harcmezején, illetve A Tanárból ismert Trokán Nóra is szerepelni fog a Netflix újdonságában. Emellett most kiderült, hogy a sorozat egyik fontos karakterét, a főszereplő Ríviai Geralt (Henry Cavill) apját, Korint egy magyar színész játszhatja el.

A Redanian Intelligence értesülései szerint egy, főleg a színházi világban forgó tehetségre, Berencsy Martinra bízták Korin szerepét. Mivel fiatal színészről van szó, ezért szinte biztos, hogy visszatekintő jelenetekben láthatjuk majd Geralt apját. Vélhetően ezek a flashbackek arra fognak koncentrálni, hogyan ismerkedett meg Korin a druida Visennával, aki végül megszülte a The Witcher főszereplőjét. Mivel Tristan Ruggeri a fiatal Geraltot alakítja a produkcióban, így várhatóan több fontos momentumot is láthatunk majd a karakter fiatalkorából.

Ez megerősíti azt a korábbi hírt, mely szerint a The Witcher 1. etapja jórészt előzmény lesz, látni fogjuk, hogyan ismerkednek meg olyan figurák egymással, mint Yennefer (Anya Chalotra) vagy Ciri (Freya Allan).

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban