Az Agymenők 2007-ben indult az amerikai CBS-en, a szitkom kiemelkedett a kínálatból, mert hitelesen bemutatta, milyen nehézségeket okoz a tudósoknak a csajozás. Persze a szituáció ábrázolásához kellett Penny (Kaley Cuoco) is, a dögös szőke a szomszédból, akihez Raj szólni se mert, Sheldon bonyolult tudományos elméletekkel zaklatta, Leonard pedig a rajongásával idegesítette a nőt. Az Agymenők 12 évad után hamarosan befejeződik, Kaley Cuoco pedig arról nyilatkozott, hogy annak idején kis híján nélküle indult el a széria.

“Az eredeti szerepet, amikor még Katey-nek hívták a karaktert, nem kaptam meg. Azt mondták, hogy túl fiatal vagyok hozzá. Ez annak idején még felbosszantott, most viszont örülnék neki, ha ilyet mondanának nekem egy castingon. Egy évvel később ismét meghallgattak viszont, ekkor már Penny szerepére és szerencsére engem választottak” – mondta el a színésznő, aki nélkül biztosan nem lett volna ekkora sikertörténet az Agymenők.

Nemrég bejelentették, hogy a produkció május 16-án fejeződik be Amerikában, dupla résszel. A széria nézettsége a mai napig jó, a Sheldon Coopert játszó Jim Parsons kilépése miatt azonban nem akarják folytatni a produkciót. Az Agymenők 12. évadát idehaza a Comedy Central adja, január 7-én debütált a lezáró szezon a magyar képernyőkön, és jelenleg a 11. résznél tart a magyar vetítés.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban