A mi kis falunk 3. évadának egyik legviccesebb epizódja volt, amikor Gyurit (Lengyel Tamás) és Szifont (Debreczeny Csaba) egy medve kergette fel a fára, a két pajkaszegi pedig órákig nem tudott lejönni onnan. Kevesen tudják, de a forgatáson igazi medvét használtak. Brumi, a barna medve gyakorlott volt már a kamerák előtt, hiszen a 25 éves vadállat már bocs kora óta emberek között élt. A mi kis falunkban látható jelenetnél is hosszú ideig kellett noszogatni, hogy agresszívan viselkedjen, amikor azonban a medve végre beindult, a sorozat színészei nagyon megijedtek tőle.

“Kemény nap volt, Csabával a fa tetején töltöttük az egész napot, csak négyszer jöttünk le rövid időre megpihenni. Hét-nyolc méteren ültünk fent a magasban, miközben az idomárok egy kitömött medvével próbálták rávenni a macit, hogy legyen mérges. Végül olyan jól sikerült, hogy nekiszaladt a fának, és elindult felfelé. Megijedtünk, hiszen feljebb mászni nem tudtunk, mert biztosítókötéllel a fához voltunk rögzítve a biztonságunk érdekében. Amit ebben a részben látnak a nézők, az teljesen hiteles, mert a medve tényleg elindult felfelé, mi pedig tényleg megijedtünk!” – mesélte Lengyel Tamás a Blikknek adott korábbi interjújában.

“Brumi már öregnek számít, könnyen lehet, hogy ez az utolsó filmje, mert nyugdíjazni akarják. Veszélyt nem jelentett, hiszen születése óta állandóan emberek között van. Nyilván a stábnak és a színészeknek furcsa volt a helyzet, hiszen amikor egy ekkora állat indul feléd, megrettensz, de ha csak a nevét is kiejtette Horkai Zoltán állatkoordinátor, azonnal hallgatott rá” – tette hozzá Kapitány Iván, A mi kis falunk rendezője a lapnak.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban