Május közepén indult a Madárka című török sorozat délutánonként a TV2-n. A sorozat jelenleg minden hétköznap 16:45-kor látható a csatornán, de elég gyenge nézettséget produkál. Hasonló esetben a médiavállalatok sokszor korábbi, kevésbé nézett sávba pakolják az ilyen szériákat, vagy leveszik őket, de a TV2 Csoport az ellenkezőjét reagálja és megduplázza a produkciót. Emellett a SuperTV2-n is lesz változás, ott a Jóban Rosszban a fő érintett.

Július 26-tól a Madárka minden hétköznap dupla epizódokkal fog képernyőre kerülni – vette észre a MűsorVízió. A török sorozat jövő péntektől már 15:40-től látható lesz a TV2-n. A furcsa műsorváltozás miatt megborul a csatorna teljes délutánja és szinte mindent érint. A Walker, a Texas-i kopó 13:35-től dupla helyett szimpla részekkel fog jelentkezni, míg a Szerelmem, Ramón egy órával előbb, már 14:40-kor elindul.

A SuperTV2-n is változás lesz, igaz ott előre tervezett módon. Július 22-től új időpontba kerül a Jóban Rosszban és rövidebb részekkel folytatódik – írja a MűsorVízió. Így jövő hétfőtől a délutáni új epizód 12 óra helyett 12:45-kor, az esti újbóli vetítés 20:10-ről 20:50-re kerül. A friss részek adásideje pedig 60-ról 40 percre rövidül. A megváltozott nyári műsorrendben a friss epizódok előtt a SuperTV2 megismétli majd mindkét időpontban az előzőnapi adást is.

A Jóban Rosszbant és a SuperTV2-t érintő változások várhatóan csak a nyár végéig tartanak majd. Tavaly ugyanis hasonló módon adott rövidebb részeket a csatorna, majd nyár végén visszaállt hosszabb epizódokra. Ugyanakkor érdekesség, hogy úgy tudjuk hogy az RTL Magyarország mindkét napi sorozata – a Barátok közt az RTL Klubon és az Éjjel-Nappal Budapest az RTLII-n – egész nyáron, változatlan hosszban jelentkeznek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban