Az Éjkirályt alakító, szlovák származású Vladimir Furdik ritkán ad interjút a médiában, ezért is volt különleges alkalom, amikor a SorozatWikinek nyilatkozott a színész-kaszkadőr. A Trónok harca sztárja ráadásul elszólta magát a magyarországi PlayIT-en, hiszen elárulta, hogy az utolsó szezon melyik részében lesz a produkció eddigi legnagyobb csatája. A híresség most az Entertainment Weeklynek beszélt arról, hogy a főgonosz szokatlan viselkedést tanúsít majd, amikor április 14-én (magyar idő szerint április 15-én hajnalban) visszatér a képernyőkre.

“A nézők látni fogják, hogy az Éjkirály egy bizonyos karaktert tesz majd a legfőbb célpontjává és őt akarja meggyilkolni. A Mások vezére ezen kívül több főszereplővel is összetűz majd. Az 5. évad 8. részében, a Rideghon című epizódban volt egy fontos jelenet, amikor Havas Jon és az Éjkirály szembekerültek egymással, a jéghideg szörny pedig széttárta a kezeit. Kultikus volt, máig sokan emlegetik. Hasonlóan erős pillanatokra számíthatnak a rajongók, amikor ők ketten ismét találkoznak” – árulta el Furdik, aki a 6. szezonban vette át Richard Brake-től az Éjkirály karakterét.

A Trónok harca sztárja azt is elmondta, mit gondol a Mások vezetőjéről. Vladimir Furdik szerint az Éjkirály azért lesz mindenkinél veszélyesebb a sorozat fináléjában, mert míg a legtöbb embernek jó és rossz oldala is van a történetben, addig ő egy végletekig gonosz lényt alakít. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban