A TV2 műsorára az év utolsó heteiben nem csak egy új, saját gyártású napi műsor és egy vadonatúj, heti fikciós magyar sorozat, hanem premier szériák és sorozatévadok is érkeznek. A kedd esténként jelenleg is látható Született szobalányokból november 28-án, 22:25-kor indul a TV2-n a negyedik, és egyben befejező etap. A sorozat korábbi szezonja mind 13 részből álltak, ez az utolsó azonban csak 10 epizódot jelent.

Szintén új részekkel folytatódik a hajnalban vetített brit kosztümös drámasorozat, a Hollow Crown. A második évad november 30-án, csütörtökön hajnali 1 órakor debütál a TV2-n, és ez a szezon már nem a Koronák harca, hanem a Rózsák háborúja alcímet viseli. Az új részekben VI. Henrik és III. Richárd angol királyok életét követhetjük figyelemmel, olyan neves angol színészek adaptálásában mint például Benedict Cumberbatch, aki a modern Sherlock után itt III. Richárd alakját ölti magára.

Az évadfolytatások mellett érkezik országos premierként a Rob Lowe főszereplésével készült komédiasorozat, a Zűrös végítélet (You, Me and the Apocalypse). A TV2-n december 2-án, szombat hajnali 3 óra utána 5 perccel dupla résszel induló széria története olyan, a világ különböző pontjain élő emberekről szól, akik a közelgő apokalipszis elől egy közös óvóhelyre tartanak. A sorozatból mindössze csak 10 epizód készült.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata