Arya Starkból a sorozat elején kevesen nézték volna ki, de a fiatal északi lány lett a Trónok harca egyik legvérszomjasabb karaktere. Ned Stark lánya az eddigi 7 évad alatt megtanult még a férfiaknál is jobban harcolni, Arc nélküli lett és írt egy listát, melyre olyanok nevei kerültek, akiket meg akart ölni. Arya célpontjai közül már csak Melisandre, Beric Dondarrion, A Hegy és Cersei Lannister élnek. Egy rajongói teória Királyvár úrnőjének, Cersei-nek és testvérének, Jaime-nek a haláláról szól, ez a gondolatmenet izgalmasan köti össze a Lannistereket és a Starkokat, na és persze az uralkodó családok végzetét.

Legyen akármilyen jó orvgyilkos Arya, Cersei közelébe jelenleg három ember férkőzhet, A Hegy, Jaime Lannister és Qyburn, az egykori maester, aki egy laboratóriumban ügyködik főként. A Trónok harcában a történetszálak már évek óta okosan közelítenek egymáshoz, az íróknak hála, így a teória szerint már a 7. évadban mozgásba lendült a lehetséges királynő-gyilkosság. Jaime Lannister ugyanis elindult Északra, hogy a Starkoknak segítsen a Mások ellen. Ha pedig minden jól megy, akkor a karakter oda is ér Deresbe, ahol Arya is tartózkodik.

A 7. etapban sokak szerint Arya nem sokat csinált, bár Kisujj kivégzése azért jócskán feltüzelhette a lányt, ez pedig rádöbbentheti a fiatal Starkot, hogy ki kell nyírnia a listán szereplő, még életben lévő embereket. Jaime érkezése pont kapóra jöhet, az ő megölésével és arcának megszerzésével sokkal könnyebbé válhat eljutni a királynőig.

hirdetés

Jaime Lannister a sorozat elején egyike volt a leggyűlöltebb karakterenek, miután kilökte az első szezonban Bran Starkot, később azonban igazi közönségkedvenccé vált, ahogy a férfi személyisége évadról-évadra fejlődött. Az egyértelmű, hogy Cersei az utolsó szezont már nem fogja túlélni, ez a logikusan hangzó teória pedig megoldást jelenthet a problémára. Alább mutatunk egy videót erről, mely Wun-Wun munkája. (Fotó: HBO)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban