Két hete derült ki, hogy augusztus 28-án indul a Survivor az RTL Klubon. Várható volt, hogy a TV2 is ugyanezen a napon indítja az őszi műsorrendjét és ma ez be is bizonyosodott. A teljes főműsoridőben (19-23 óra) saját gyártású, szórakoztató műsorokat tűz képernyőre a csatorna, melyre rég volt példa.

19:05-kor indul a TV2 vadonatúj gasztro tehetségkutató műsora, a Séfek séfe. A formátumról bővebben itt írtunk és szintén itt közöltük elsőként a műsorvezető és a három séf személyét. Már az ősz legelején ellövi a csatorna az egyik nagy dobását és 20:55-kor jön az Áll az alku. A vetélkedőt Gundel Takács Gábor fogja vezetni és reklámokkal együtt 1 órán keresztül lesz látható.

Ezek után egy harmadik szórakoztató műsorral is készül a csatorna. 22:00-kor érkezik a Drágám, add az életed! harmadik évada. A produkció ismét új férfi műsorvezetőt kap Csonka András személyében, míg a női most is Ábel Anita lesz. Ezek szerint Fésűs Nelly hülyeséget mondott korábban és mégsem 28-án indul az Ázsia Expressz. Még nem tudjuk, hogy az időpontok mennyire véglegesek, de a sorrend biztosan ez lesz.

hirdetés

Hétfőn, szerdán és pénteken 23:20-tól filmekkel várja a nézőket a tévéadó, míg kedden érkezik a Született szobalányok itthon még nem látott 3. etapja, csütörtökön pedig folytatódik az 1/1 Azurák Csabával. Szeptember legelején a hétvégi műsorok még nem kezdődnek el. (Fotó: Hegedüs Róbert)

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre