Közel két évvel A Konyhafőnök Junior első évada után hamarosan folytatódik a produkció. A műsor második szezonja szeptember 4-én 20:30-tól debütál az RTLII-n, pont ugyanakkor, amikor a TV2-s Áll az alku is. A Konyhafőnök Junior 2015-ben hatalmas siker volt, ezért most elvehet nézőket Gundel Takács Gábor műsorától, de valószínűleg az Éjjel-Nappal Budapest is veszíthet eredményeiből. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Szeptember 4-én, hétfőn 20.30-kor indul az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada. Az első széria győztese, Hegedűs Hanga után így újabb 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni.

Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy, az első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Három – a középdöntő kapujában – kiesett versenyző sorsáról a nézők szavaztak. S hogy Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence közül ki kapott újra esélyt, az kiderül szeptember 4-én, 20.30-tól az RTLII-n.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban