2007 márciusában mutatta be az RTL Klub a Dr. Csontot. A tengerentúlon is nagy népszerűségnek örvendő krimi az elmúlt évtizedben az RTL Klub egyik vezető heti sorozata, és a hétfő esték meghatározó pontja lett a fiatalok körében. A Dr. Csont az Egyesült Államokban 2017 tavaszán 12 évad és 246 rész után véget ért. A hazánkban június 11-én indult befejező szezon még jelenleg is látható, azonban már nem sokáig, ugyanis ez az etap a sorozat legrövidebb évada, mindössze csak 12 epizódos, majdnem fele a korábbiaknak.

A Dr. Csont sorozatfináléja augusztus 13-án, hétfőn 21:30-kor lesz látható az RTL Klubon. Az utolsó ügy 2. című epizóddal itthon is elfogynak a széria premier részei, a Dr. Csont azonban nem tűnik el a hazai képernyőkről. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott interjújában jelentette be, hogy 2018-tól a Dr. Csont a cégcsoport csatornáin is látható lesz. Ezután megkerestük az RTL Magyarországot, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a sorozat 2025-ig még biztosan megtalálható lesz az RTL-es adókon is, és idén csak egy évad, a negyedik esetében van lehetőség arra, hogy más csatornák is vetíthessék.

A Dr. Csont augusztus 13-i sorozatfináléját követően a rajongók továbbra is megtalálhatják a szériát a Coolon, ahol ettől a hónaptól kezdve a hetedik évadot ismétlik, valamint a Prime-on, ahol július 2-tól kezdődően hétfő esténként, az RTL Klubos premier részekkel egy időben a negyedik évad részei kerülnek képernyőre. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna