2019 áprilisában jön a Trónok harca utolsó 6 részes évada, melyről eddig nagyon keveset tudunk, köszönhetően az HBO extrém titoktartásának. David Nutter, a 8. szezon egyik rendezője azonban friss nyilatkozatában elárulta, milyen hosszú részekre érdemes számítaniuk a nézőknek. “A 8. etap összes felvonása hosszabb lesz, mint 60 perc. Eddig nem látott játékidővel érkezik a lezáró szezon. Ez megnyugvás lehet a rajongóknak, ha már ilyen sokat kell rá várniuk” – mondta a készítő.

2017 nyarán derült ki, a sorozat egyik hangmérnökének nyilatkozatából, hogy a Trónok harca utolsó részei másfél órásak is lehetnek. Ezt követően az HBO elnöke már 2 órás epizódokat emlegetett, az idén júliusban napvilágot látott információk viszont már sokkal biztosabbak voltak. 2018-ban először 50-90 perces epizódokokra voltak kilátásaink, majd most, a premier előtt fél évvel derült ki, hogy egyik felvonás se lesz egy órásnál rövidebb.

Az amerikai sajtó David Nutter közleménye után rögtön leszögezte, hogy várhatóan 70-90 perces adagokban kapjuk meg a végjátékot. A készítő szerint ráadásul sokkoló, nem várt fordulatokra kell számítani. “Nem az Éjkirály és a Mások lesznek az egyetlen ellenség az évadban, a még életben lévő főszereplők is kénytelenek lesznek farkasszemet nézni egymással” – tette hozzá Nutter, aki azt is elárulta, a Vörös Nász a Trónok harca befejezéséhez képest kellemes, vasárnapi piknikként fog hatni.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része