Ez így nem oké címmel és az Az, valamint az Éles tárgyakból ismert Sophia Lillis főszereplésével februárban mutatkozott be a Netflix egyik felkapott idei újdonsága. A 7 részes produkcióban egy olyan tinédzser lányt ismerhettünk meg, aki egy unalmas pennsylvaniai kisvárosban jött rá, hogy különleges képességei vannak. A többség azt várta, hogy ez a széria lehet az új Stranger Things, a képregényadaptáció azonban megtalálta a saját hangját és keserédes hangulatával hűséges rajongótábort épített maga köré.

A sorozat nem egy évados különlegesség lesz, a What”s On Netflix értesülései szerint ugyanis az online videotár már megrendelte a második szezont is. Mivel a történet komoly cliffhangerrel ért véget, ezért izgalmas lesz látni, hogy az írók milyen irányba viszik el a következő epizódokat. Azt azonban érdemes hozzátenni, hogy amennyiben tényleg elkészül a folytatás, a koronavírus miatti bizonytalan helyzet miatt nehéz megtippelni, hogy mikorra kerülhet képernyőre.

A Netflix mostanában észrevehetően visszatartja a berendelésekkel kapcsolatos információkat, vélhetően azért, mert a járvány miatt sok a kérdőjel a forgatásokkal kapcsolatban. Emiatt többek között az Esernyő Akadémia és a Narcos: Mexico sorsa is bizonytalan még.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna